Az örök tavasz szigetén, az időjárás egész évben kedvez a szabadtéri sportok szerelmeseinek. Vizi sportok széles kínálata várja a gyakorlott és kezdő látogatókat. Egyedi és modern golfpályák, számos tenisz- és kispályás tenisz, vagy jol kiépitett túra útvonalakon és hegyi kerékpározással élvezhetik a lélegzetelállító táj, Lanzarote szépségét.

Nem meglepő, hogy rendszeresen nemzetközi és olimpiai csapatok választják Lanzarotét a felkészülés vagy pihenés helyszínéül. Rendszeres sport rendezvények színhelye is a sziget, mint például az IronMan Lanzarote, vagy a Lanzarote International maraton. A helyiek nemzeti sportja, a Kanári-birkózás is, a világ különböző tájairól vonzza ide a sport kedvelőit, így a sziget nem csak vízparti pihenést nyújt, hanem kielégíti az aktív nyaralást keresők igényeit is.

ViaSale Travel

A professzionális partner a Kanári-szigeteken

Tel: (06) 1 – 445 44 55

Phone: (+34) 600 029 339

Szörf

Lanzarote egyedülálló paradicsoma a szörf szerelmeseinek. Ennek a nagyszerű szigetnek nagyon kellemes az éghajlata egész évben, a páratlan szépségű, vulkáni láva alkotta partjai pedig bővelkednek a minden igényt kielégítő erős hullámokban.
A változatos partokon kiváló minőségű hullámokat találni. A sziget minden évben a garantált hullámok miatt előre meghirdethetően, a versenynaptárban szereplő világbajnoki szörffutamokat is vendégül lát, de persze minden szintű szörfös megtalálhatja a képességeinek és képzettségének megfelelő hullámokat.
Lanzarote, ez a 60 km hosszú és 35 km széles sziget, jó közlekedési lehetőségekkel és egész évben állandó, kellemes hőmérséklettel rendelkezik

. Az átlaghőmérséklet télen 25, nyáron pedig 31 fok körül alakul, a víz pedig 18 és 25 fok között van, ami egy igazi élvezet.
Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Lanzarotéra különböző irányokból, északról, északnyugatról, nyugatról és északnyugatról érkeznek télen a hosszú és lassú, nyáron pedig a szél keltette hullámok. Bár a nyugati parton gyakoribbak a nagyobb méretűek, keleten pedig kicsit kisebbek, de mindig van egy olyan jó hely, ahol éppen megfelelőek a hullámok egy remek szörfölésre.
Famara csodálatos „playa”-ja, Arrieta gyorshullámú partja vagy La Santa tökéletes hullámai a rettenthetetlen szörfösnek lehetőséget adnak teljesen rendhagyó felfedezésére a 300 vulkán szigetének.

Wind-szörf és Kite-szörf

Lanzarote, a végtelen szelek szigete, Téged vár…
A sziget legjobb, válogatott wind-szörf-ös és kite-szörf-ös helyeit kínáljuk Neked, hogy maradéktalanul élvezhesd a száguldást és a nagyszerű feltételeket, melyeket ez a mára már Európában klasszikusnak számító szörfparadicsom kínál.

prlanz1

kite-surf